Pikavippien Vaihtoehdot

Ensinnäkin sinun täytyy miettiä, kuinka paljon sinun täytyy lainata ja missä ajassa. Alla on kuvattu kolme vaihtoehtoja pikavipeille ja ehdotuksia siitä, milloin he voivat tulla paras vaihtoehto.

Luottokortit

luottokortti

Jos summa on lainattu on suhteellisen pieni ja sinun täytyy lainata rahaa lyhyellä aikavälillä niin luottokortin lainanottoa tulisi harkita.

On vain harvoille ja valituille luottokortteja, jotka eivät tarjoa erinomaista vastinetta. Esimerkiksi, 0% korko ostojen ensimmäisten kuuden kuukauden jälkeen alhaisen muuttuvan nopeuden jälkeen. Joten, vaikka haluat lainata rahaa vastaan ​​kortin vuodessa (olettaen teit ostoksen kortilla, ei käteisellä etukäteen), ja olet maksanut pois kortin samaan tahtiin kuin olisit maksanut pois vastaavaa lainaa , voit tehdä huomattavan säästön.

Yksi mahdollinen haittapuoli luottokortin lainanotto on, että sinun täytyy olla kurinalaista maksaa pois lainattu summa. Toisin laina, jossa säännöllisesti kuukausittain maksu on suoritettava, lyhennyksen määrä luottokortilla on alas sinulle (jollei vähintään kuukausittain maksu). On kuitenkin mahdollista perustaa kuukausittain suoraveloitusmaksu pankista tai Building Society varmistaa teet säännöllisiä maksuja vastaan ​​kortin.

Kuitenkin se, että takaisinmaksu määrät oman harkintansa voi myös nähty etua, sillä voit säätää maksut maksaa pois lainan nopeammin jos olosuhteet sallivat, tai ehkä laske takaisinmaksuaika yhdellä kuukaudella, mikäli odottamattomia olosuhteita jättää rahapulassa . Toinen näkökohta on, että siitä voi olla hyötyä ylimääräistä 'etuisuuksia' kuuluvat eräiden luottokortteja. Esimerkiksi rahana takaisin ostoista, lentomaileja ja vakuutusturvaa ostettuja tuotteita kortilla.

Jos päätät käyttää luottokorttia sijaan saada henkilökohtainen laina, varmista, että olet hyvin valikoiva, joissa kortti mennä. Siellä ei osoita saada kortti, joka laskuttaa korkoa 17,9% huhtikuu, kun voi saada henkilökohtaisen lainan puoleen tästä.

Kulutusluotot

Kokonaisuutena pankin tai Building Society tililuotot taipumus periä korkoa paljon suurempi kuin lainan. Voit kuitenkin yleensä vain maksaa korkoa päivät olet ylittyneet. Jos tarvitset lisää rahaa muutamassa päivässä kuukaudessa tämä lähestymistapa voi yksinkertaisin ja kustannustehokkain keino lainanotto.

Päättäessään tämä lähestymistapa on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto vai ei, sinun täytyy harkita perimä korko pankkisi ja mahdolliset vuosi- tai kuukausimaksuun veloitetaan ottaa luotollinen. Aina järjestää ylityksestä pankkisi kanssa etukäteen tai et useimmiten lisämaksullisia. Jotkut verkkopankkia tarjoavat standardin luotollinen jopa 500 ilman syytteitä.

Re-kiinnitys

Jos sinulla on jo asuntolaina voit harkita vapauttamalla osan tai kaikki tasapuolisuus omaisuutta, eli arvon eroja rahamäärä velkaa kiinnitys ja kiinteistön nykyinen markkina-arvo.

Jos summa lainattu on useita tuhansia puntia ja sinun täytyy lainata rahat pidemmän aikaa uudelleen kiinnittämisestä omaisuutesi voi olla vastaus. Selkeä etu uudelleen kiinnittämisestä on alhaisempia korkoja asuntolainojen yleensä nauttivat verrattuna henkilökohtaisia ​​lainoja. Olen vahvasti siihen, että otat yhteyttä taloudellisena neuvonantajana, jotta voidaan ymmärtää etuja ja haittoja uudelleen kiinnittämisestä.

On aina tärkeää muistaa, että kaikki vaatimukset ja olosuhteet ovat erilaiset, joten kannattaa tehdä päätös perustuu näihin tekijöihin sekä etuja kunkin tilikauden tuotteen. Kuten aina, jos olet epävarma hakea ammattiapua ja riippumatonta neuvontaa.