Pikavippien kustannuksista

pikavippien kustannukset

Vaikka käteisennakkoa luottokorttien avulla voit käyttää osaa luottorajan nostaa käteistä, on olemassa useita maksuja ja hienoa tulosta asioita, jotka on otettava huomioon ennen kuin jatkat pikavippiä. Getting käteisennakkoa luottokortti on helpompaa kuin koskaan. Kuitenkin yksi on oltava tietoisia liittyviä kuluja ottaen käteisennakkoa ennen kuin asetat luottokortin osaksi pankkiautomaatti. Vaikka on olemassa rajoitettu määrä luottokortteja, jotka tarjoavat 0% käteistä 1 vuosi, useimmat periä paljon korkeampia korkoja käteisennakkopalveluja kuin he tekevät säännöllisesti ostoksia.

Ensinnäkin, on olemassa 99% mahdollisuus tulla veloitetaan käteisennakkoa maksu. Niistä yli 70 luottokortteja peitetty luottokortilla Depot, en löytänyt yhden kortin, joka veloittaa alle 2,9% käteisennakkoa maksu. Joissakin korteissa jopa asettaa $ 10 minimi maksu. Se tarkoittaa käteisennakkoa maksu voi olla 5-10%, jos vain ottaa vähintään $ 100 $ 200 asti. Käytöstä alle $ 300 siksi voi olla kallista.

Nyt ellet hyödyntää 0% korko käteisennakkoa tarjouksen, sinun veloitetaan myös korkeampaa korkoa rahaa otat. Esimerkiksi erittäin suosittu luottokortilla vaihtelevalla 11,24% korko ostoista perii 23,49% enemmän käteisennakkopalveluja. Tämä ei ole poikkeus, vaan sääntö. Riippumatta luotto, olet todennäköisesti veloitetaan 23% tai enemmän käteistä etukäteen tasapainoa.

On toinenkin tahmea kysymys. Kun maksaa luottokortilla teidän dollaria ensin siirryttävä tasapainoa, jota peritään alin korko. Esimerkiksi Sanotaan olet $ 2000 saldosta lähtien niin mistä ostoksia 11,24% ja $ 1000 saldo käteistä klo 23.49%. Kunnes olet maksanut pois $ 2000 ostot, voit jatkaa maksaa korkeampi korko käteistä etukäteen. Tämä on valitettava ansa monet käteisennakon käyttäjät kuuluvat.

Nyt on olemassa keinoja rajoittaa kustannuksella ottamalla käteisennakkoa luottokortilla. Ensinnäkin voit löytää tarjouksia, jotka antavat sinulle 0% korko 1 vuosi. Lopussa vuonna, voit maksaa käteisellä etukäteen tasapainoa kokonaisuudessaan tai, jos luotto on tarpeeksi hyvä, siirtää kyseisen saldo on 0% tasapainon siirto luottokortilla. Kuitenkin, jos et maksaa käteisennakkoa, saat osuma korko puolivälissä korkean 20% välillä. Lisäksi voit veloitetaan tasapainoa siirtomaksun.

Jos sinulla on tasapaino nykyisen luottokortti, se on luultavasti parempi saada uuden luottokortin oman käteisennakkoa välttää sotkuinen korkoa tilanteessa, jossa on ostoja ja käteisennakkopalveluja samalla kortilla luo. Lisäksi, jos et pysty maksamaan takaisin käteisennakkoa lyhyessä ajassa, voit siirtää ylijäämän nykyisen luottokortti ja maksaa paljon pienempi korko käteistä etukäteen.

Ottaen käteisennakkoa luottokortin tekee maksaa rahaa. Kuitenkin viisas käyttö käteisennakko voi rajoittaa tähtitieteelliset kustannuksella ottamalla käteisennakkoa liittyy usein. Ottamalla korot, käteisennakkoa maksuja, ja se, että maksaa pois käteisennakkoa luottokortilla jossa tasapaino ei ole niin helppoa huomioon, voidaan tehokkaasti käyttää käteisennakkoa luottokortilla ilman joutumasta ansoja luotto kortin sakon tulostaa.

© 2006, luottokortti Depot Inc. Tämä artikkeli saattaa olla uusintapainos niin kauan kuin elää linkin http://www.credit-card-depot.com säilyy ennallaan.