Pikaohje Pikavippeihin

Jos etsit nopeaa pikalainaa, saatat ihmetellä kuinka sinun pitäisi päästä alkuun ... onhan monia lainanantajat voi kestää päiviä tai jopa viikkoja tehdä lainapäätöksen ja ehkä ole paljon aikaa tuhlattavaksi .

Saadakseen irti tällainen laina, on tärkeää, että laina on kohtuullinen korko tai takaisinmaksu suunnitelma ja että laina voidaan käsitellä nopeasti niin, että voit saada rahaa, että tarvitset ja alkaa käyttöönottoon käyttää .

Alla muutamia vinkkejä auttaa sinua löytämään nopeasti henkilökohtainen laina että etsit, sekä tapoja, joilla voit saada parhaat korot ja kuoletusehdot lainaa.

Ei-perinteiset Luotonantajat

lainaa 100

Useimmissa tapauksissa, jos etsit nopeaa lainaa sinua paremmin tarkastelemalla joidenkin muiden kuin perinteisten lainanantajien omalla alueella. Ei-perinteiset lainanantajat ovat myös tarkistaa etukäteen lainanantajat, rahoitusyhtiöt ja jopa verkossa lainanantajien, ja ne ovat yleensä taipuvaisia ​​tehdä välittömiä tai saman päivän lainapäätöksistä.

Tarkista etukäteen lainanantajat

Ne ovat vieläkin erikoistuneita kohti tällaista lainaa; ne eivät vaadi luotto tarkastuksia, ja useimmissa tapauksissa eivät periä korkoa. Lainoja, että ne tarjoavat ovat erittäin lyhytaikaisia, mutta; ne johtuvat yleensä muutaman päivän sisällä seuraavan paycheque.

rahoitusyhtiöt

Online lainanantajat ja muut perinteiset lainanantajat eivät yleensä ole yhtä nopeasti kuin tarkistaa etukäteen lainanantajat, mutta ne myös yleensä veloittaa vähemmän palveluistaan ​​ja antaa sinulle pidempi aika maksaa lainan.

perinteiset Luotonantajat

Perinteisemmät lainanantajien kuten pankit eivät myönnä näitä lainoja niin usein, mutta on joitakin tapauksia, joissa voit saada lainahakemuksen tapahtua nopeasti. Useimmissa tapauksissa nämä laitokset on lähetettävä hakemus niiden laina osastolle ... tämä lisää aikaa päälle säännöllisesti laina käsittelyaika, jolloin luotonanto prosessi kestää pidempään näillä perinteisten lainanantajat. Se on yleensä parempi säästää nämä lainanantajat aikoina, kun nopeus Lainan käsittely ei ole merkittävä tekijä oman lainapäätöksen.

Collateral

Ilmeisesti olet menossa on jonkinlainen vakuutena lainaa ... vakuudettomia lainoja yleensä kestää kauemmin käsitellä ja tehdä lainapäätöksen kuin taatut lainat eivät, ja korot ovat yleensä korkeampia sen päälle. Joten valittaessa vakuuksia suojatulle lainan, vie aikaa harkita eri kohteita, voit käyttää vakuutena ja arvo kunkin. Olet menossa haluavat löytää jotain korkea arvo, todennäköisesti paljon suurempi kuin määrä, joka et halua lainata; tämä auttaa mahdolliset lainanantajat nähdä, että he voivat saada rahansa takaisin mitä tahansa, ja voi saada sinut alemmalla korolla samalla, että se nopeuttaa päätöksentekoprosessia.

Lainan takaisinmaksu

Kun olet saanut oman henkilökohtaisen lainan, on aika alkaa miettiä, miten käsitellä lainan takaisinmaksun. Jos sinulla on rahaa jäljellä varsinaisen lainan, aseta se sivuun, joiden avulla saat hypätä todellinen takaisinmaksua. Todennäköisemmin kuitenkin aiot olla takaisinmaksun laina ajan ja tulee budjetin lainan maksuja tavallisia kuluja.