Luoton ja lainan erot

Kun täytyy lainata rahaa, jos laitteessa on lisävarusteena ottaa pois henkilökohtainen laina tai luottokortilla. Jos omistat kotiin, saatat pystyä avaamaan luottorajan oman pääoman talon. Olitpa ottaa lainaa, käyttää luottokorttia tai avaa luottorajan riippuu tarpeista ja siitä, miten voit maksaa lainarahalla.

laina vai luotto

Revolving vs. Kiinteä

Valmiusluottolimiitit sisältävät luottokortteja ja luottojärjestelyjä. Yleensä sinulla on rajoitettu luottokortilla. Voit lainata jopa raja kulloinkin tai voi päättää olla käyttämättä mitään luottorajan. Luottokortilla, sinun on maksettava vähintään vähimmäismäärä kuukausittain. Kiinteät lainat ovat henkilökohtaiset, auto ja kotiin osakkuuslainaa. Kiinteällä laina, lainaa kertakorvaus kerralla. Sitten säännöllisiä kuukausimaksut tietyn aikaa, kunnes lainan pääoma ja korko on maksettu täysimääräisesti.

Korot ja takaisinmaksu

Korko lainan on yleensä pienempi kuin luottokortilla. Vuodesta 2011 keskikorko luottokortilla oli 14,41 prosenttia, mukaan Bankrate, verrattuna 5,15 prosenttia auto laina ja 6,80 prosenttia kiinteän opintolainaa. Maksanut lainan voi osoittautua helpompaa kuin takaisinmaksun luottokorttia, kun määrätä määrästä maksaa kuukausittain, ja tämän määrän pitäisi tehdä pääasiallinen lasku. Jos maksat vain alhaisena luottokortilla, hyvin vähän sovelletaan pääasiallinen kuukausittain, ja se voi kestää vuosia päästä saldo on nolla.

Luottoraja

Jos omistat kotiin ja haluavat tehdä parannuksia sitä tai tarvitse lainata rahaa muuhun tarkoitukseen, sinulla on mahdollisuus avata luottorajan oman pääoman kotiin. Jos kotona oma pääoma on arvoltaan $ 25,000 voit avata luottorajan tämän määrän, mutta halutessaan lainata vain $ 10000 tai $ 5000 tai mitä nykyinen tarve on. Sinulla on tietty määrä vuosia, joiden aikana voit lainata oman luottorajan ja sitten tietty määrä joina täytyy maksaa mitä lainattu. Tulet maksamaan korkoa vain määrästä päädyt lainanotto, eikä alkuperäisestä määrästä luottorajan.

Milloin käyttää luottokorttia Vs. Milloin ottaa lainaa

Olitpa käyttää luottokorttia tai saada kiinteä laina riippuu koosta alkion olet ostamassa ja korot käytettävissä. Esimerkiksi, jos sinun täytyy lainata $ 1000 maksaa uuden lieden, se on järkevää käyttää luottokorttia vain, jos voit maksaa sen pois lopussa kuukauden tai jos sinulla on nolla tai hyvin pieni koron kortti, josta pitää tehdä säännöllisesti, oikea-aikaisesti maksuja ennen $ 1,000 on maksettu pois. Jos kortti on korkea korko ja et pysty maksamaan summan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, kannattaa harkita kiinteää henkilökohtainen laina.